Au fost desemnați câștigătorii cupei Forest Run Grand Prix

Duminică, 27 aprilie, a avut loc etapa finală a competiţiei de alergare Forest Run Grand Prix. Aceasta s-a desfășurat în pădurea Băneasa, pe un traseu de aproximativ 11,5 km și a adus la start peste 150 de participanți. Cu această ocazie a fost înmânat trofeul Forest Run Grand Prix concurenților care au acumulat cel mai mare punctaj de-a lungul celor șase etape, alături de premii în bani și produse oferite de Fundația Emag și Prisum International.

La categoria masculin 18-39 de ani, locul I a fost câştigat de Emanuel Trandafir, urmat de Ionuț Purcea și Pavel Ene.

Podiumul la categoria masculin 40+ a fost ocupat de Victor Vlad (Locul I), Marin Lupescu (Locul al II-lea), şi Emanuel Rus (locul al III-lea).

Florentina Buga s-a clasat pe locul I în cadrul categoriei feminin 18-30 de ani, fiind singura concurentă care a obținut un maximum de puncte în cadrul Forest Run Grand Prix. Celelalte ocupante ale podiumului au fost Mădălina Mihalache (locul al II-lea), respectiv Maria Magdalena Veliscu (locul al III-lea).

La categoria feminin 30+, locul I a fost ocupat de Daniela Petrescu, iar locurile II şi III de Ioana Nica, respectiv Daniela David.

Competiția Forest Run Grand Prix a fost organizată de SC IME România, cu sprijinul sponsorilor: Fundaţia Emag, Prisum International, Isostar, Editura Corint, Preda Publishing, Ice Power, Running Shop, alergare-ro.ro şi Akimbo Gym.


Rețeta GARANTATĂ pentru a da jos kilogramele acumulate de Sărbători!

Cel mai recent studiu al cercetătorilor dâmbovițeni arată că efectele meselor copioase de Sărbători pot fi combătute cu ajutorul formulei inedite: apă, pădure și alergare. Astfel, aceștia au demonstrat că 10 kilometri alergați prin pădure sunt suficienți pentru a arde 3 felii de cozonac, 2 pahare de vin și o porție generoasă de friptură, având în plus și un efect miraculos asupra bunei dispoziții.

Ca urmare a acestor descoperiri, Forest Run vine în sprijinul persoanelor care vor să revină la cea mai bună formă înainte de minivacanța la mare de 1 Mai. A șasea etapă a Forest Run Grand Prix va avea loc duminică, 27 aprilie, în Pădurea Băneasa din București. La fel ca la edițiile precedente, cea mai mare parte a traseului de aproximativ 10 km va fi pe poteci și drumuri forestiere. La această ediție se vor înmâna și trofeele Forest Run Grand Prix, care vor ajunge la concurenții care au acumulat cel mai mare punctaj în urma participării la toate edițiile Forest Run.

Înscrierile se pot face până vineri, 25 aprilie, orele 20:00. Mai multe detalii despre programul evenimentului şi înscrieri se pot găsi pe site-ul competiţiei: http://www.forestrun.ro/.

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din 6 etape. Aceste concursuri sunt organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului.

A șasea etapă a competiţiei Forest Run Grand Prix este organizată de SC IME România, cu sprijinul acordat de către Primăria Municipiului București și cu ajutorul sponsorilor noștri: Fundaţia Emag, Prisum International, Isostar, Editura Corint, Preda Publishing, Ice Power, Running Shop, alergare-ro.ro şi Akimbo Gym.


Mărțișor în alergare la Forest Run Grand Prix

Sâmbătă, 1 martie, are loc a patra etapă a Forest Run Grand Prix. Aceasta se va desfășura în incinta Complexului Sportiv Nicolae Navasart din Snagov, locul unde s-au antrenat marii campioni de caiac-canoe și canotaj ai României. La fel ca la edițiile precedente, cea mai mare parte a traseului de aproximativ 10 km va fi pe poteci și drumuri forestiere.

Înscrierile se pot face până joi, 27 februarie, orele 20:00. Mai multe detalii despre programul evenimentului şi înscrieri se pot găsi pe site-ul competiţiei: http://www.forestrun.ro/.

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din 6 etape. Aceste concursuri vor fi organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului.

A patra etapă a competiţiei Forest Run Grand Prix este organizată de SC IME România, cu sprijinul acordat de către conducerea Complexului Sportiv, Primăria Comunei Ciolpani, Poliția Stațiunii Snagov și cu ajutorul sponsorilor noștri tradiționali: Fundaţia Emag, Prisum International, Isostar, Editura Corint, Preda Publishing, alergare-ro.ro şi Akimbo Gym.


Forest Run Grand Prix, ediţia a III-a – Izvorani

Pe 9 februarie s-a desfăşurat a treia etapă a competiţiei de alergare Forest Run Grand Prix. Gazda evenimentului a fost Complexul Olimpic Sydney 2000, startul şi sosirea având loc chiar pe pista olimpică, iar restul traseului în pădurea Izvorani. Peste 200 de participanţi au luat startul în această competiţie, parcurgând distanţa de 9,5 km.

La categoria masculin 18-39 de ani, locul I a fost câştigat de Ionuţ Purcea, care a terminat cursa în 38 de minute şi 5 secunde. Locul al doilea a fost ocupat de Emanuel Trandafir (38m56s), iar pe locul al treilea s-a situat Pavel Ene, cu timpul de 39 minute şi 3 secunde.

Podiumul la categoria masculin 40+ a fost ocupat de Marin Lupescu (41m07s), Victor Vlad (41m15s), şi Florin Leonte (42m53s).

Florentina Buga s-a clasat pe locul I în cadrul categoriei feminin 18-30 de ani, cu un timp de 46 de minute şi 39 de secunde, urmată de Mădălina Mihalache (51m07s) şi Maria Magdalena Veliscu (52m19s).

La categoria feminin 30+, locul I a fost ocupat de Daniela Petrescu (47m21s), iar locurile II şi III de Ioana Nica (51m17s), respectiv Ionela Lixandru (52m33s).

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din 6 etape. Aceste concursuri vor fi organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului. Mai multe detalii despre calendarul competiţiilor şi procedura de înscriere se pot găsi pe site-ul competiţiei: http://www.forestrun.ro/.

A treia etapă a competiţiei Forest Run Grand Prix a fost organizată de SC IME România, cu contribuţia sponsorilor: Fundaţia Emag, Prisum International, Isostar, Ice Power, Preda Publishing, Running Shop şi Akimbo Gym.


 

Forest Run Grand Prix, ediţia a III-a – Pădurea Snagov-Izvorani

„Cel mai important este să participi!”

Aceste cuvinte, desprinse din jurământul olimpic, reprezintă motto-ul sub care se va desfăşura a treia etapă a „Forest Run Grand Prix”, care va avea loc în data de 9 februarie 2014 într-o locaţie de 5 stele. Stele? Pardon, 5 cercuri. Olimpice, pentru că gazda evenimentului este Centrul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Forest Run oferă astfel alergătorilor amatori o ocazie rară: aceea de a concura (de a lua startul şi de a sosi) pe pista stadionului de atletism din Centrul Olimpic şi de a se bucura de toate facilităţile de care beneficiază campionii României. Organizatorii anunţă de asemenea un traseu spectaculos de aproximativ 10 km prin pădurea Snagov şi o ambianţă deosebită la festivitatea de premiere, care va avea loc în Sala Polivalentă a complexului sportiv.

Mai multe detalii despre programul evenimentului şi înscrieri se pot găsi pe site-ul competiţiei: http://www.forestrun.ro/.

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din 6 etape. Aceste concursuri vor fi organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului.

A treia etapă a competiţiei Forest Run Grand Prix este organizată de SC IME România, cu contribuţia sponsorilor: Fundaţia Emag, Prisum International, Isostar, Ice Power, Preda Publishing, Running Shop şi Akimbo Gym.


 

Forest Run Grand Prix, ediţia a II-a – Pădurea Pustnicu

Pe 12 ianuarie s-a desfăşurat a doua etapă a competiţiei de alergare Forest Run Grand Prix. Îmbiaţi de aerul curat şi vremea primăvăratică, este 200 de participanţi au luat startul în cursa care a avut loc în pădurea Pustnicu, pe distanţa de 10 km.

La categoria masculin 18-39 de ani, locul I a fost câştigat de campionul naţional la triatlon, Ciprian Bălănescu, care a terminat cursa în 37 de minute şi 24 de secunde, cu o fracţiune de secundă înaintea atletului Cristian Luţic. Locul al treilea a fost ocupat de Emanuel Trandafir, campion naţional la duatlon amatori (38m04s).

Podiumul la categoria masculin 40+ a fost ocupat de Victor Vlad (39m15s), Marin Lupescu (39m33s) şi Emanuel Rus (42m09s).

Florentina Buga s-a clasat pe locul I în cadrul categoriei feminin 18-30 de ani, cu un timp de 44 de minute şi 48 de secunde, urmată de Maria Magdalena Veliscu (51m40s) şi Mădălina Mihalache (53m54s).

La categoria feminin 30+, locul I a fost ocupat de Daniela Petrescu (47m20s), iar locurile II şi III de Ioana Nica (50m23s), respectiv Didina Manole (54m).

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din 6 etape. Aceste concursuri vor fi organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului. Mai multe detalii despre calendarul competiţiilor şi procedura de înscriere se pot găsi pe site-ul competiţiei: http://www.forestrun.ro/.

A doua etapă a competiţiei Forest Run Grand Prix a fost organizată de SC IME România, cu sprijinul Primăriei Pantelimon şi cu contribuţia sponsorilor Prisum International, Isostar, Preda Publishing, Running Shop, Akimbo Gym, alergare-ro.ro şi Escapes Café&Pub.