SPONSORI

 

Fundaţia eMAGlogo_eMAG_transparent.png

Misiunea Fundației eMAG este de a susține educația, înteleasă ca proces de formare a viitorilor specialiști și cetățeni responsabili.

Acțiunile noastre au început în octombrie 2012 cu programul „Hai la Olimpiadă!”, al cărui scop este de a sprijini elevii, studenții și profesorii care fac performanță în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. Din toamna anului 2013, ne-am extins aria de interes către copiii dornici să se pregătească suplimentar la aceste materii și am implementat centre de pregătire la care au acces toți elevii de gimnaziu și liceu din București. Ne dorim să încurajăm educația în toate formele ei, de la vârfurile performanței în domenii tehnice, până la a deprinderea de a cultiva o viață echilibrată.

Începând cu ianuarie 2014, ne-am implicat în susținerea sportului înțeles ca o componentă importantă a educației. Urmărim ca, prin acest proiect, să transmitem un mesaj legat de importanța mișcării pentru dezvoltarea noastră firească și pentru atingerea unui nivel real de performanță în domeniile în care activăm. Indiferent dacă alegem să facem carieră în finanțe sau fizică atomică, sportul practicat de placere ne va aduce un tonus și o mulțumire care vor susține preocupările noastre principale. La polul opus, un fizic degradat va actiona ca un balast. Acest mesaj se adresează atât tinerilor care se află la începutul carierei lor cât și copiilor și părinților care sunt responsabili pentru formarea acestora.Prisum International Trading Co S.R.L.
logo_Himalaya_transparent.png

Încă de la începuturi, anul 1930, compania indiană Himalaya Drug Co. s-a axat pe dezvoltarea unor remedii sigure, naturale şi inovatoare, care să-i ajute pe oameni să ducă o viaţă mai sănătoasă . Folosind descoperirile de ultimă oră şi îmbinând tehnologia cu sistemul tradiţional de medicină indiană – Ayurveda, cercetătorii de la Himalaya au făcut din acest brand un lider de piaţă, câştigând încrederea
în întreaga lume. Compania Prisum International Trading S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1994 şi deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii).

Gama de suplimente alimentare cuprinde produse cu ingrediente naturale (plante specifice zonei asiatice) ce previn şi tratează diferite afecţiuni. Produsele sunt destinate atât adulţilor, cât şi copiilor. După ani de cercetare şi testare au fost lansate produse ca: Liv.52, Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya etc.

Gama de produse de îngrijire personală conţine ingrediente active 100% naturale menite să satisfacă toate nevoile consumatorilor prin diversitatea gamei oferite: îngrijire corp, îngrijire generală, îngrijire ten, îngrijire păr. Prin plante atent selecţionate ce intră în
compoziţia produselor, îngrijirea zilnică asigură menţinerea echilibrului şi vitalităţii corpului.

Produsele gamei dedicate copiilor şi bebeluşilor conţin ingrediente atent selecţionate pentru pielea delicată a acestora. Produsele ajută la creşterea armonioasă şi sănătoasă a bebeluşilor şi copiilor.

Din anul 2009, compania Prisum International Trading îşi extinde activitatea prin deschiderea unui lant de magazine Esenţa Plant, unde se prezintă şi se comercializează o gamă variată de produse naturiste.

Date de contact – Str. Agatha Bârsescu nr. 15B, sector 3 Bucureşti, Telefon: 021/322.01.71/72,
Fax: 021.321.70.64, E-mail: office@prisum.ro , Website: www.prisum.ro


Isostarlogo_isostar_transparent.png

Cu 35 de ani de experienţă în nutriţia sportivă, ISOSTAR este recunoscut drept liderul european în domeniu. În România ISOSTAR îşi consolidează poziţia prin relansarea portofoliului şi acoperirea unui număr mare de nevoi nutriţionale ale sportivilor: Hydrate&Perform - soluţii de rehidratare ce determină creşterea performanţei sportive. High Energy - produse energizante pentru efort sportiv. Long Energy - gama de produse destinate sporturilor de anduranţă, cu dublu concentrat de energie. After Sport Recovery - produse proteice pentru recuperare musculară după efort.

Cu Isostar ai întotdeauna soluţia pentru a-ţi creşte performanţa cu până la 19%, oferind suportul nutriţional optim înainte, în timpul şi după efortul sportiv.


Ice Powerlogo IcePower big transparent.png

Gama de produse ICE POWER elimină rapid şi eficient durerea şi inflamarea, diminuând totodată tensiunea musculară. Efectul produselor ICE POWER a fost demonstrat ştiinţific, fiind produse sigure pentru întreaga familie. Multitudinea şi diversitatea formelor de prezentare oferă o deosebită uşurinţă în utilizare, precum şi posibilitatea de a comanda exact necesarul de produse.

Gama de produse destinate terapiei la rece (pe bază de mentol) oferă o diminuare imediată a durerii, grăbind în acelaşi timp procesele de recuperare, antiinflamatorii şi de vindecare ale organismului.

Produsele destinate terapiei la cald (pe baza de capsaicin) activează circulaţia sangvină, reducând tensiunea musculară. De asemenea, aceste produse previn întinderile şi rupturile musculare rezultate în urma activităţilor sportive.

Produsele destinate afecţiunilor articulaţiilor (conţinând glucozamină, condroitină, MSM, respectiv Boswellia Serrata şi mangan) diminuează durerea şi inflamaţia încheieturilor, îmbunătăţind funcţionarea articulaţiilor şi cartilagiilor.


Akimbo Gymlogo_AkimboGym_transparent.png

Sală cu tradiție, care a trecut prin schimbări și adaptări de-a lungul timpului pentru a se adapta întocmai publicului doritor de mișcare, iubitor de sport. Vă întâmpinăm cu o sală spațioasă, de aproximativ 400mp, bine aerisită și luminoasă, cu o climatizare și climat propice
antrenamentelor. Dispunem de o gamă variată de aparate fitness, specifice atât genului masculin, cât și feminin: benzi de alergat,
Cross Trainer, prese, gantere, aparate pentru abdomen.


Running Shoplogo_runningshop_Colours.png

Echipa RunningShop.ro, fiind implicată în organizarea mai multor concursuri şi evenimente sportive, înţelege perfect necesitatea unui echipament performant atât pentru obţinerea unor rezultate bune, dar şi pentru confortul şi plăcerea de a face sport.

Magazinul nostru a fost creat plecând de la nevoile prietenilor şi apropiaţilor care practică sporturi de anduranţă. Necesarul de echipament al sportivilor şi al pasionaţilor de mişcare era şi este procurat aproape tot timpul din alte ţări, întrucât în România ori nu există
reprezenţatele unor branduri de echipament sportiv, ori modelele (cele mai performante) nu sunt disponibile în România. RunningShop.ro va încerca să aducă în cel mai scurt timp posibil – dacă nu este deja în stoc – orice brand şi orice model de echipament pentru sporturile de anduranţă.

Credem în dezvoltarea unui parteneriat stabil şi pe termen lung pentru a populariza sportul în România atât la nivel profesionist, cât şi amator. Credem că apropiaţii noştri vor fi mai sănătoşi şi mai plini de viaţă dacă vor începe să facă mai mult sport şi să îşi petreacă
mai mult timp în aer liber.

RunningShop.ro şi-a propus să sprijine atât concursurile care au legătura cu alergarea (cross, maraton, duatlon, triatlon, ironman, etc.), cât şi sportivii. În limita bugetelor vom încerca să sprijinim cât mai multe evenimente şi sportivi valoroşi din România.


logo_predapublishing_transparent.png

Preda Publishing

Preda Publishing este o editură unică pe piaţa românească, dedicată în întregime sportului, în toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea.

Misiunea noastra, aceea de a încuraja practicarea sportului de masă, este susţinută prin publicarea unor cărţi reprezentative, scrise de mari sportivi sau personalităţi din lumea sportului care au lăsat o amprentă inconfundabilă asupra societăţii.

Fondată în 2011 de un grup de iubitori ai sportului, Preda Publishing promovează un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare, dietă echilibrată şi respect pentru natură. Editura propune publicului cărţi cu şi despre sportivi celebri, în care aceştia îşi dezvăluie secretele performanţelor excepţionale, de la programele de antrenament şi nutriţie până la exerciţiile de voinţă şi eşecurile, temerile şi modalităţile
în care şi le-au depăşit. În tot ceea ce priveşte opţiunea noastră redacţionalp, inspiraţional este cuvântul de ordine!

In prezent, oferta Preda Publishing este structurată pe patru colecţii, lansate sau în curs de lansare:

  • iRUN – colecţie dedicată alergării, fie că este vorba de pistă sau alergări montane, sprint, maraton sau ultramaraton

  • iBike – colecţie dedicată ciclismului

  • iTri – colecţie dedicată triatlonului, sport ce capătă din ce în ce mai mulţi adepţi în România

  • iBall – colecţie dedicată sporturilor cu mingea


Paşaport pentru Culturăpasaport pentru cultura

Proiectul Paşaport pentru cultură în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, prin decizia nr 49500/13.06.2013 se adresează elevilor din ciclurile primar şi gimnazial şi vizează dezvoltarea abilitaţilor de cooperare şi comunicare, a gustului pentru lectură, precum şi valorificarea potenţialului creativ al copiilor şi este gratuit.

Proiectul este realizat sub forma unui concurs lunar, destinat elevilor din ciclul primar şi gimnazial şi constă într-o probă de creaţie din cadrul mai multor discipline, adecvate pentru fiecare nivel de vârstă, o activitate lunară desfăşurată în şcoala participantă şi evenimente create special pentru elevi în spaţiul reprezentativ al comunităţii locale.

 


Alergare-rologo_alergare-ro.png

Suntem pasionati de sport, in special de alergare. Din acest motiv, am lansat magazinul online dedicat alergatorilor – alergare-ro.ro. Credem ca orice alergator fie el amator sau profesionist, ar trebui sa aiba acces la cele mai bune echipamente. Am incercat sa aducem marile branduri din domeniu pe alergare-ro.ro.

Alergare-ro.ro este distribuitor autorizat – Asics, The North Face, Compressport, Puma, Scott, Isostar, Sponser, Aktiv3, High5, Peeroton, Dextro Energy, Polar, Suunto, Garmin etc.

Ne-am asumat angajamentul sa va oferim cea mai larga gama de produse destinate alergarii combinate cu servicii de calitate. Obiectivul nostru este de a furniza o gama larga de incaltaminte, imbracaminte, accesorii si nutritie pentru alergatori.
Mediul nostru de lucru este prietenos si suntem dispusi sa va oferim cu placere informatii suplimentare inaintea achizitionarii unui produs. De la plasarea comenzii pana la finalizarea acesteia, va vom oferi consultanta de specialitate.

 


Escapes Café&Publogo_Escapes_transparent.png

Escapes Café&Pub este un loc în care nu se fumează, deci se pot simţi şi aromele de ciocolată caldă, de croissant proaspăt copt, ceaiuri cu parfum de fructe sau de vin fiert.

Farmecul locului, drăguţ şi intim, e dat şi de ambianţa prietenoasă, dar şi de ceea ce se poate găsi la dispoziţie, nu doar în meniu. Fiindcă, în afară de cafele, cocktailuri spectaculoase, limonadă proaspătă şi alte preparate la preţuri care te fac să nu mai fii sigur că eşti în
centru (berile de 500 ml sunt de la 7 la 11 lei), se mai poate găsi şi o carte bună în bibliotecă, loc pentru legat biciclete, wi-fi din partea casei şi altele.

Ne puteţi găsi pe str. Matei Millo nr. 9, între Universitate şi Parcul Cişmigiu, în spatele Palatului Telefoanelor de pe Calea Victoriei.


PARTENERI

logo-time-trial-running-color

 

 Partener Media
logo_alerg.ro_transparent
alerg.ro

 

Pegas_Triatlon_Club  Ro_Club_Maraton