Prima cursă a sezonului pilot

Locaţie: Pădurea Pantelimon, peste drum de Mânăstirea Cernica.
Data: 31 martie 2013
Ora start: 10:00

Probe: cros 6,5km şi semimaraton 21,1km

Categorii (cros şi semimaraton):

  • Feminin – 18-34 ani
  • Feminin – 35+ ani
  • Masculin – 18-44 ani
  • Masculin – 45+ ani

Taxa de înscriere:

  • cros = 25 RON
  • semi = 40 RON

Plata se va face în contul S.C. IME Romania SRLRO30 RZBR 0000 0600 1081 9621 deschis la Raiffeisen Bank, CUI RO7399635, J40/4547/1995. În rubrica “observaţii” menţionaţi “înscriere cros” sau “înscriere semimaraton” după caz.

Plata se poate face şi în dimineaţa cursei între orele 8:00-9:00. Pentru a evita aglomeraţia te rugăm să ne ajutaţi şi să achiţi taxa prin transfer bancar. Dacă din diverse motive ai efectuat sau vei efectua plata prin transfer bancar în data de 29 martie (vineri) sau mai târziu după terminarea înscrierilor online (sâmbătă, duminică dimineaţa), te rugăm să aduci cu tine confirmarea plăţii pentru validarea înscrierii la faţa locului.

Atenţie! Numărul de locuri este limitat la 60 pentru cros (masculin şi feminin) şi 40 pentru semimaraton (masculin şi feminin). Înscrierile la faţa locului şi ridicarea kit-ului de concurs (în dimineaţa cursei între orele 8:00 şi 9:00) sunt posibile numai în limita locurilor disponibile.

 

Traseu şi punct de start:

Actulizare! Datorită condiţiilor de la faţa locului startul se va da de lângă Phoenix Cernica Aventura Parc, adică prima staţie de maxi taxi după Mânăstirea Cernica. Traseul (bucla de parcurs) rămâne acelaşi.

Locaţia de start se află la circa 1km de intrarea în Mânăstirea Cernica (vezi detalii mai jos). Pentru recunoaştere vezi şi poza. Baraca din poză este pe partea stângă a drumului în direcţia de deplasare Bucureşti – Cernica. Ora de start este 10:00 pentru ambele probe (cros şi semimaraton).

Traseul are o buclă de circa 5 km care va fi parcursă o dată la cros şi de 4 ori pentru semimaraton. De la start pana la buclă sunt circa 750 m dus şi 750 m întors.

În general traseul se poate alerga (în condiţii de trail). Două zone au noroi care alunecă, pe o distanta de cca 200 m fiecare. Există un copac căzut, se poate ocoli uşor prin partea dreaptă. Trebuie traversat şi un şanţ de cca 1,5 m adâncime, unde vom avea un voluntar, însă trebuie micşorată viteza şi mărită atenţia. Sunt zone foarte frumoase, sunt şi zone mai mocirloase. Din păcate în pozele de astăzi postate pe pagina de Facebook a evenimentului nu se vede aerul curat, nu se aud păsările, nu se simte mirosul de “verde”.

Ridicare kit-uri
Ridicarea kit-urilor de concurs este posibilă duminică 31.03.2013 între orele 8:00-9:00 ORA DE VARĂ!

ATENŢIE! În această noapte se trece la ora de vară. Ora 3 devine ora 4.

 

traseu_30-03-2013b
Forest_Run_locatie start

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transport la start

Căi de acces: Pe DN 3 Bucureşti, spre Est până în comuna Pantelimon, apoi spre dreapta pe DL până în comuna Cernica (12 km).

De la Cora Pantelimon sunt cateva linii de maxi-taxi care merg la Cernica, de la capătul tramvaiului unde este un peron în zona intrării în Cora. Frecvenţa este cam la 15 minute. Trec pe la Cernica atât maxi-taxi de Cernica, cât şi cel de Tânganu, Bălănceanca şi un minibus de Fundeni (trebuie întrebat la şofer). Startul va fi la prima staţie după Mânăstirea Cernica, la circa 1 km de mânăstire, lângă Phoenix Cernica Aventura Parc. Pe locul de start anunţat iniţial va fi un voluntar care va da indicaţiile necesare pentru redirecţionare.